Tässä kuitenkin nopeasti esivalmisteltava ja helppo ruokaisa ja maukas ateria, johon tarvitaan alkuperäiseen reseptiin verrattuna pienin muunnoksin
2 jauhoista perunaa kuorittuna ja kuutioituna
1 porkkana viipaloituna
pussillinen pakasteparsakaalia
pussillinen pakasteherneitä
puoli pakettia marinoitua tofua kuutioina
soijakastiketta
tl sambal oelekia
purkillinen kookosmaitoa
n. ruokalusikallinen vihreää currya
reilu tl sitruunaruohotahnaa
kurkumaa
chilirouhetta
suolaa
Kuori ja pilko perunat ja porkkanat ja laita ne parsan ja herneiden kanssa vuokaan. Paista tofukuutioita kunnes ne saavat hieman väriä, heitä pannulle sitten liraus soijakastiketta sambal oelekia ja kaada tofut vuokaan. Sekoita kookosmaitoon vihreä curry ja muut mausteet ja lisää suolaa tarvittaessa. Paista uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes peruna- ja porkkanapalat ovat kypsiä. Anna ruuan hetken levähtää ennen syömistä. Oli todella maukasta!
Kommentit