1597241.jpg
Tänään vapaailta kului vaivattoman ja herkullisen naposteltavan kanssa. Parasta olisi tietysti käyttää aitoa cheddaria tai tehdä oma juustokastike, mutta yrittäessäni keventää tätkin ateriaa käytin Polarin 15% juustoraastetta. Idea ruuasta on jostakin kasvisruokakeittokirjasta aikoinaan löydetty. Helppoa ja hyvää kuin mikä!

maissilastuja
juustoraastetta
kidneypapuja
valmista salsakastiketta

Guacamoleen:
1 avokado
puolikkaan pienehkön sitruunan mehu
puolikas pienehköä sipulia pieneksi silputtuna
neljä kirsikkatomaattia pilkottuna neljään osaan
muutama tippa vihreää tabascoa
mustapippurirouhetta

Sekoita kidneypavut ja salsakastike, lado päälle maissilastuja tasaiseksi kerrokseksi ja ripottele juustoraastetta päälle ja laita uuniin noin 200 asteeseen.
Ruuan lämmetessä ja juuston sulaessa kuori ja muussaa avokado sitruunamehun kanssa sekä sekoita joukkoon sipuli ja tomaatti ja mausta tabascolla ja mustapippurirouheella. Nam!