1603650.jpg
Tuhtia ruokaa, jonka tekeminen ennen töihin lähtöä saattaa olla virhe, mutta tällä kertaa en voi vastustaa!

Täyte:
kourallinen rucolaa
kourallinen basilikaa
parisensataa grammaa salaattijuustoa

Tomaattikastike
1 sipuli pienenä hakkeluksena (puolikas tomaattikastikkeeseen, puolikas vuoan pohjalle)
purkillinen tomaattimurskaa
50 g voita
suolaa, mustapippuria, ripaus chiliä ja sokeria

cannelloniputkia
juustoraastetta

Kuullota sipuli oliiviöljyssä ja laita puolet siitä uunivuoan pohjalle ja jätä puolet pannulle, johon lisäät voin ja tomaattikastikkeen. Anna tomaattikastikkeen poreilla samalla kun surautat blenderissä rucolan, basilikan ja salaattijuuston tahnamaiseksi.
   Mausta tomaattikastike ja täytä cannelloniputket ja lado ne vuokaan sipulin päälle. Kaada haudutettu tomaattikastike pastaputkien päälle ja kuorruta runsaalla juustoraastella. Paista vielä uunissa noin 225 asteessa puolisen tuntia.