FETATAGLIATELLE
4 hengelle
15 minuuttia
200 g kevyt-fetajuustoa
1½ dl paprikatäytteisiä oliiveja
200 g kevyt-valkosipulituorejuustoa
1 ruukku basilikaa
½ limetin mehu
400 g tagliatellea
2 kevätsipulin vartta
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta feta ja oliivit siivilässä. Soseuta feta, tuorejuusto, oliivit, basilika ja limettimehu monitoimikoneessa tasaiseksi tahnaksi. Valuta tagliatelle ja sekoita kastike sen joukkoon. Viimeistele kevätsipulilla.
Ostin blenderin ja sen jälkeen olen hurahtanut täysin kaikkiin mahdollisiin ruokiin ja juomiin mitä sillä voi tehdä. Erityisessä suosiossa ovat olleet erilaiset smoothiet, joita teen päivittäin. Erilaisia säilykehedelmiä (mangoa, ananasta, persikkaa) tai marjoja sekä banaania, maustamatonta kevytjogurttia ja hedelmänektaria. Ei voisi aamu paremmin alkaa!
Kommentit